EL PROJECTE ÁMBITS QUÈ ESTEM FENT JORNADES

Jornades

Per donar inici al Pla comunitari celebrarem diferents Jornades de treball en les que volem conèixer les millors actuacions d’arreu del món que han demostrat èxit i impacte social en els àmbits que decidim prioritzar. I decidir entre tots i totes quines d’aquestes actuacions volem recrear al nostre barri a partir del diàleg igualitari entre tots els veïns i veïnes, serveis i entitats, per què després ho poguem fer realitat.

Formulari d’inscripció

*Camp obligatori d’emplenar.

Jornades de treball

SOMIANT EL NOSTRE BARRI 20, 21 i 29 de novembre – Escola La Palmera, de 17:30h a 20:00h

Dimarts 20 de novembre: EDUCACIÓ I TREBALL
Dimecres 21 de novembre: SALUT i IGUALTAT
Dijous 29 de novembre: CONVIVÈNCIA, INCLUSIÓ i PARTICIPACIÓ

Volem saber i conèixer Actuacions internacionals que han tingut resultats d’èxit per poder dialogar, somiar i fer possible amb els serveis, entitats i veïns i veïnes propostes per millorar el nostre barri

Hi haurà servei de guarderia

…I el 13 de desembre (lloc a concretar) celebrarem la Jornada de decisió i priorització de les accions que volguem tirar endavant

LES FASES DEL PROJECTE D’ACCIÓ COMUNITÀRIA:
1a

CONEIXEM A FONS LA REALITAT DEL BARRI

Vem presentar la diagnosi i recollida de necessitats del barri a partir d’una enquesta als veïns i veïnes, estudi d’estadístiques i trobades amb totes les entitats i serveis)
5 de juny 2018

2a

ACTUACIONS D’ÈXIT INTERNACIONAL

Es presentaran iniciatives internacionals que han donat resultats d’èxit des de la organització de la ciutadania, per aconseguir els objectius prioritaris que ens hem marcat col·lectivament.
20, 21 i 29 de novembre 2018

3a

EL SOMNI… i ENS ORGANITZEM!

A la última jornada somiarem com volem recrear les actuacions d’èxit i per quines comencem. Amb aquesta priorització consensuarem com ens organitzarem per a fer-ho realitat!
13 de desembre 2018